Fast RMX voor nintendo herzien switch en wij

We hadden een zeer lange discussie over Nier automaten op onze vorige post, maar laat een kijkje nemen op de spelen voor SWITCH. Op Switch zal digitale en onafhankelijke karakter spelen een zeer belangrijke gewicht hebben. En is dat ten minste van huis deze nieuwe machine catalogus zal koesteren is voornamelijk dit soort ontwikkelingen, aangezien het goed zijn kan dat wij bespreken: snel RMX.

Verre van een geheel nieuwe titel, de waarheid is dat dit werk van Duitsers Shin’ multimedia is een slap aftreksel (dus) van de uitstekende snelle Racing Neo’s Wii U, de arcade race van duidelijk doet denken aan “F-Zerianas”, die zo veel goede momenten deed ons gebeuren voor velen van ons.

Futuristische snelheid van de beste kwaliteit. Dat is het belangrijkste voorstel biedt ons deze titel, een snelle arcade rijden waar we kunnen controleren schepen antigravity die beschikken over verschillende kenmerken (snelheid, versnelling en turbo) en waarvan de nummers zal groeien naarmate wij vooruitgang.

De behandeling van dergelijke vliegtuigen is echt goed en een van de innovaties die deze kwestie met betrekking tot het genoten omvat in de oorspronkelijke titel van Wii U ook compatibiliteit met HD trillingen. Hierdoor is het mogelijk dat perfect de plek van schokken of effect en de intensiteit, in plaats van op deze effecten is merkbaar genoeg omdat het meer onderdompeling aan de fundamentele game-ervaring toevoegt.

Maar van wat er is geen twijfel dat de protagonist van dit spel is haar ongelooflijk gevoel van snelheid. Totdat je niet het hanteren van de bedieningsorganen van ieder die in aanmerking komen dragen schepen en stap verder in de corresponderende indeling niet weet hoe snel deze titel is: is de meest hectische en duizelingwekkende in zijn genre.

Juist om die reden is het noodzakelijk te houden gericht op alle tijden, dat is een relatief uitdagende moeilijkheidsgraad… toegevoegd of bijna onmogelijk als we kiezen om te spelen modus genaamd held! Een modaliteit is alleen geschikt voor deskundigen die zeker leiden tot zal woede en ook veel plezier aan degenen die durven proberen.

En dan is er de kwestie van de fasen van de schepen, die blauw worden kunnen en oranje. Deze dualiteit is zeer belangrijk omdat gebieden van turbo gevonden verspreid over elk stadium presenteert een bepaalde kleur, nog steeds moet overeenkomen met de Toon van onze schip (of fase) om te profiteren van de extra dynamiek, gebeurt net het anders als we door die zone met tegenovergestelde fase gingen. Wat de modaliteiten van het spel die in het bezit van dit werk, is het een werkelijk volledige titel die condenseert in een zelfde verpakking een heleboel mogelijkheden om te spelen alleen in bedrijf.

Solo en buiten de genoemde held-modus, het is ook mogelijk om te genieten van het kampioenschap van de weg, die over enkele verschillende glazen we demonstreren gaan dat we zijn de beste op het asfalt (of het oppervlak dat) in een goede portie van verschillende tests. Een methode heel banaal en banale maar het werkt perfect, en bovendien kan het ons genoeg uren duren.

En dan is er de multiplayer modus. Het is mogelijk om te genieten van racen op vier bands in dezelfde console, die ook beschikbaar was in het origineel, maar om te werken in dit geval op 60 frames per seconde zijn vrij stabiele en dynamische resolutie die naar verluidt tussen 1080 p en 900 p varieert. Een hele prestatie.

Het is ook een concurrerende online multiplayer, die is geschikt voor maximaal acht gelijktijdige deelnemers. En hoewel nu er zijn paar nog steeds actief koppen, wij hechten aan dit kleine probleem zal snel verdwijnen als gevolg van de geringe hoeveelheid beschikbare titels Switch en de hoge kwaliteit die in het bezit van deze productie, door welke verzekering dat net verworven door veel gebruikers.

Bovendien is deze optie online werkt echt goed en zonder merkbare vertraging problemen of andere technische problemen die voortvloeien uit het facet online. Een modaliteit die vanzelf vele weken van plezier, evenals lokale modus kan vormen voor acht spelers die ook de titel heeft.

Een van de belangrijkste vernieuwingen die in het bezit van deze nieuwe versie van het spel in verband met de gevangen in de uitgave voor de Wii U is de grafische complot. En als al in Wii U gepresenteerd van een verbluffende visuele verschijning, schakel deze verbetert verder, vooral als we genoten van de titel in portable modus.

Een waar spektakel is gezien het spel in beweging. Draagbare modus opereert op 720 p en 60 beelden per tweede constante, terwijl televisie zich als gedraagt (zelfs een dubbele split-screen), maar tot de 1080 p-resolutie.

En het meest schokkende van alles is dat ondanks deze beide circuits, detailontwerp, zoals het eigen vliegtuig echt goed is, toe te voegen aan dit veel licht, weer en andere effecten die het toevoegen van nog meer eye candy aan uw afgewerkte technische. Het is zeker een van de meest opvallende titels uit de hele catalogus van Switch.

Het geluid van het lid betaalt aan een vergelijkbaar niveau, markeren de soundtrack van elektronische Hof dat bij ons hoort in elke race, en de prachtige en gevarieerde effecten die u kunt beluisteren met grootste scherpte.

Shin’ in bewijst eens te meer dat ze kunstenaars zijn als het gaat om het potentieel van Nintendo consoles knijpen. SNEL RMX is een snelle futuristische snelheid titel zeer goed gebouwd, vol van paden en inhoud, biedt sensationele multiplayer modi, online en in LAN. Uitdagende en leuke, het is een van de beste games dat het mogelijk is te verwerven alle beschikbare naar Switch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *