Nier: Automata Spelrecensie

Terwijl we sommige coole trucs op onze vorige post voor de sims freeplay deelden, zullen vandaag we u naar het spel Nier-automaten. Analyseren van een werk zoals NieR: Automat (of iemand die heeft aangegeven dat de gedraaide en briljante geest van Yoko Taro) is een taak, veel minder ingewikkeld. Niet tevergeefs, wij zijn vóór een titel die combineert vele stijlen van spelen en combineert hen op onverwachte manieren te vangen ons verrast en begin ons een expressie van verrassing bij elke stap die we zetten, dus het is zeer moeilijk te gaan van specifieke detail uit te leggen hoe de speelbaarheid zonder te vervallen in mogelijke spoilers.

Het feit dat het het spel zelf aan wie wil veranderen veel van haar regels langs voor het avontuur, die de uitleg van bepaalde mechanische compliceert het niet helpen. Ja, dit langverwachte vervolg, net als zijn voorganger, is heel moeilijk te definiëren en te beschrijven, maar is er iets wat ik kan verzekeren totale nadrukkelijk: alles is een geweldig spel dat niemand mag missen.

Droids en machines

Ditmaal die het verhaal brengt ons in een zeer verre toekomst waarin plaats duizenden jaren na de gebeurtenissen van de NieR. De aarde is belegerd door een mysterieuze buitenaardse ras dat gemaakt een moordenaar machines daartoe alle, reden waaraan de mensheid ontwikkelt een reeks van Androids te verdelen om ze te bestrijden. Naarmate onze planeet heeft een veld van slag, besluiten de laatste overlevenden van onze soort te emigreren naar de maan en wachten tot dat deze robots een einde aan de oorlog maken voordat hij terugkeerde naar het aardoppervlak.

Ons speelt hij 2B, een slag bij Android, die een cruciale rol in de ontwikkeling van deze oorlog hebben zal te ontdekken van de echte waarheid, dat ligt achter deze angstaanjagende gebeurtenissen. Verwachten meer zou gaan in het altijd gevaarlijk terrein voor de spoilers en ruïneren u een van de meest interessante verhalen die we hebben gehad in de afgelopen jaren door middel van een video game.

Het verhaal is briljant en staat vol met vreemde en unieke touches waarmee veel kracht en persoonlijkheid geven door dit universum van science fiction en het argument, en de belangrijkste plot raakt aan kwesties opvallend volwassen, complex en huidige, stimuleren ons na te denken over hen, zodat we trekken onze eigen conclusies en evaluaties over wat we zien.

We zouden meer ingaan over dit alles, hoewel wij zou onmogelijk zijn om dit te doen zonder melding kleine aanwijzingen die zou kunnen u meer informatie, geven dus we liever niet het risico ons te maken. Dus vergeet niet dat zowel het verhaal als de personages op het hoogste niveau zijn.

Een van de belangrijkste redenen waarom de oorspronkelijke NieR wordt beschouwd als een cult-spel vandaag is te wijten aan haar verrassende vorm van het mengen van genres als u gewoon wilt wijzigen van de positie van de camera. Zodra we waren een kerker in de zuiverste Zelda 3D touring gescand een eng herenhuis met vaste camera’s verdacht veel lijkt op de Resident Evil of gewonnen van een kant vooruitgang platformen sectie, om een paar voorbeelden te noemen.

Zoals verwacht, is dit iets dat wordt om te herhalen bij deze gelegenheid, hoewel op een meer extreme indien mogelijk, sinds de camera veranderingen optreden nu zonder te stoppen en zijn niet “thema” door “dungeons”, waaraan alle gebieden verscheidene verschillende standpunten hebben te emuleren van de verschillende soorten wild wijze.

Oog, de hoofdbasis wordt die van een rollenspel met actie in real-time, hoewel dit keer het gevechtssysteem is veel meer verwoede en diep die in haar eerste deel, aankomst om voortdurend flirt met een hack en slash, maar zonder het bereiken van de niveaus van complexiteit van dit genre.

In principe hebben twee aanval knoppen (een voor elk wapen dat we rusten, hoewel dit kan worden geciteerd veel, aangezien het zal niet altijd zo), één voor het aanvallen van afstand met onze pod (toelatend ons te schieten van de verschillende soorten projectielen, zoals opsommingstekens of raketten) en andere ongrijpbare, maken belastingontduiking perfect als wij de hits op het juiste moment vermijden die zal de deur openzetten voor een krachtige en spectaculaire tegenaanval.

Dus, de verschillende combo’s die u kunt uitvoeren zal afhangen van combinatie van de wapens die wij (we hebben de mogelijkheid om uit te rusten van een tweede set die we op de vlieg, zelfs binnen een keuzelijst met invoervak veranderen kunnen), maar verwacht niet veel complexiteit in de uitvoering ervan, zoals de noodzaak om te meten van de tijd of het onthouden van de toetsaanslagen van de knoppen.

Dit resulteert in een leuke combat systeem, hectische (alles gebeurt op hoge snelheid), toegankelijk en spectaculaire dat het is overgelaten aan genieten vanaf het eerste moment. Niet tevergeefs, is het hier waar PlatinumGames hand is meer merkbaar en zijn bijzondere en onnavolgbare gevoel van actie, iets dat alleen positief worden kan.

Dit alles krijgt in diepte en verscheidenheid dankzij de chip die heeft gelegd teneinde ons karakter. Zijnd een Androïde, zal hier niet ons rusten verschillende armor stukken, maar een reeks van chips die onze functies zal verbeteren en zal ons sommige voordeel of anderen.

Deze versterkers variëren van de basics, zoals de vergroting van onze kenmerken (leven, aanval, verdediging, enz.) naar andere meer interessant om te veranderen en aanpassen van de vechtstijl van ons karakter naar onze wens. Bijvoorbeeld met één van hen kunnen we langzame beneden-tijd na een ongrijpbare perfect, alsof het de heks Bayonetta tijd, terwijl met anderen die wij zal zitten kundig voor een bepaald percentage van de gezondheid op het einde van de vijanden te regenereren.

De gevolgen ervan zijn cumulatief, dus als we meerdere van hetzelfde type rusten we de duur of de gevolgen ervan verhogen kunnen, maar ook er verschillende kwaliteit zijn en elk beslaan een zekere mate van “slots”, die natuurlijk beperkt zijn. Door wat we hebben gezien, er zijn sommige zeer krachtige combinaties en we zullen praktisch onoverwinnelijk als we onze kaarten spelen goed zodat we altijd geïnteresseerd zullen in het uitproberen van combinaties van chips te vinden die past bij onze stijl.

Met betrekking tot de ontwikkeling van het avontuur, zal er een grote vrijheid om te gaan door een paar min of meer open gebieden (zijn niet bijzonder groot, hoewel de globale en verticale) die verbinding maken met de verschillende punten van interesse in het spel. Het slechte nieuws is dat de laatste hebben verloren ontwerp labyrint zoals een kerker die ja had in het eerste deel, dus de opmars door hen vrij lineair is (hoewel verbergen van de geheimen en enkele omwegen) en we zullen niet alle puzzels vinden in hen.

Echter bij PlatinumGames ze beheren hen weten hiertoe verrassing elk stap wij vragen allerlei situaties speelbaar, dus het is nog steeds een titel erg gevarieerd en vol onvergetelijke momenten. Ja, nu de aanpak is veel directer en gericht op actie, hoewel dat belet niet dat te blijven een werk dat weet om plezier te hebben op alle tijden.

Misschien wat heeft ieder geval graag van het geheel zijn zeer onregelmatig, secundaire missies in termen van ontwerp, dwingt ons om ons een enorme hoeveelheid overbodige voorbijgaan en waarvan de doelstellingen niet gaan veel verder dan een aantal vijanden doden, praten met iemand of een paar concrete materialen te verzamelen. Dat ja, vertelt wat ze neigt te zijn interessant en de beloningen die je krijgt door het invullen van deze waard veel, aangezien niet alleen zal helpen ons om onszelf, maar ook om beter te begrijpen het universum en de geschiedenis ervan.

Een ander ding in mening te houden is dat, net als andere spellen van Yoko Taro, de titel niet eindigt na zien voor de eerste keer hun kredieten, dus je blijven spelen na dat moeten zult, als u krijgen wilt te zien van hun echte einde en alle mysteries te ontrafelen die van het argument uitgaat.

Wij willen niet om aan te geven wat u na het eerste spel niet irriteren u verrassingen, maar wij verzekeren u dat ze veel dingen (vooral uit de derde en verrassende derde ronde), met inbegrip van bepaalde mechanische speelbaar, veranderen dus geen deis eindigde het avontuur bij de eerste gelegenheid, want je een groot deel mist van wat dit spel zo goed maakt.

Om het echte einde is een taak die zal je tussen de 20 en 30 uur, afhankelijk van hoeveel je entretengáis met secundaire missies en uw niveau van vaardigheid, maar als u op zoek bent naar Voltooi het spel tot 100% dit cijfer kan opstaan tot 50 uur.

Grafisch is het niet een spel dat ook, weefgetouwen omdat het de neiging om het lijden van ernstige problemen laat laden van texturen (die ook geen wonder), popping en een paar scenario’s iets ontbreekt in details bij gelegenheden. Ondanks dit, de modellen van de personages (met name in de belangrijkste) is vrij goed, animaties zijn geweldig en de art direction is een wonder, dus het niet stoppen zal om ons te laten grote afbeeldingen om te onthouden, iets dat ook zijn onheilspellende enscenering bijdraagt. Merk op dat de titel tot 60 beelden per seconde werkt, hoewel wij verscheidene vertragingen spelen in PS4 Pro hebben gedetecteerd. Ze zijn niet heel gebruikelijk, maar zijn er en optreden van tijd tot tijd.

Met een soundtrack gecomponeerd door Keiichi Okabe absoluut perfect geluid, dat het niet nalaten is en die niet is niets kan nemen op gezicht, zo mooi en gevarieerd wordt, zoals men zou verwachten van deze componist. En niet alleen dat, maar je weet dat past als een handschoen aan alles wat er op het scherm gebeurt, verbetering van de epic en emotie, wanneer hij moet het doen met onvermoede niveaus. En veel aandacht, want er remixes van nummers van het eerste spel dat maken zijn zal dat u om het even welk dan andere huilebalk van emotie die zowel als zijn voorganger had overslaan.

De effecten ook schitteren hoog niveau, met zeer goede en overtuigende audio kwaliteit, terwijl Nasynchronisatie uit met de dankbaar keuze tussen Japans en Engels komt. We blijven met de eerste, hoewel beide redelijk goed zijn. Tot slot de opmerking dat we alle teksten perfect vertaald naar het Spaans (en ook met een zeer goede vertaling), dus deze keer niet de taal is geen excuus of barrière mee te maken.

NieR: Automaat is een zeer speciale en unieke spel dat weet combineren met meester, onder de gevel van een rol en actie avontuur, allerlei genres met een geschiedenis complex, volwassen en volwassen dat elke fan van science fiction zal verrukken. Eén van die titels die broodnodige industrie voor hun onmiskenbare persoonlijkheid en de mogelijkheid om ons elke stap die we zetten, op het moment dat erin slaagt te laten weerspiegelen en verplaatsen ons met wat het vertelt ons verrassen. Misschien uw technische gedeelte en het ontwerp van haar secundaire missies zijn niet op hetzelfde niveau voor de rest, hoewel deze gebreken zijn verre van vervaging die is, zonder twijfel, een opmerkelijke spel dat u niet onder geen beding missen mag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *