Nuttige Sims Freeplay bedrog dat u vandaag kunt gebruiken

Life punten en simoleons
Opmerking: Dit vereist een Facebook-account. Pauzeer spel spelen in de app. selecteren de “Cloud” optie, dan uw opgeslagen spelgegevens uploaden naar Facebook. Selecteer vervolgens “Reset Game” bij het pauzemenu. Wanneer het Start scherm verschijnt, tik op “Save Data downloaden” en tik om te hervatten van dat spel. In een paar van de partij zal boot verschijnen. Kraan voor een bezoek aan de boot en u moet verschillende cadeaus te wachten. Ze verzamelen voor life punten, geld, of beide. Herhaal dit proces zo vaak als gewenst.

Gemakkelijk simoleons
Zorg ervoor dat al je Sims zijn verwikkeld in een activiteit. Vervolgens voert u de systeeminstellingen voor uw apparaat en verder de datum twee jaar of meer. De app uit de lijst met actieve programma’s afsluiten. Start het spel en controleer de in-game postbus- of bank om extra geld te vinden. maar als je wilt sommige extreme bedrog, enkel bezoek cheats-world.com voor onbeperkt aanbod van simoleons en cash.

‘S nachts tuinieren
Planten ‘s nachts en in uw vrije tijd. Extra geld is altijd goed om te hebben, vooral wanneer u het nodig om te bouwen van gebouwen voor quests. Ook, hebt u van school of werk, u kunt planten dingen voor extra geld dan ook. Plus, kunt u veel van XP en van planten, wat betekent dat je een level omhoog sneller en daarom verdienen meer LPs. Ten slotte opduiken artefacten voor uw monumenten veel, dus u zal zitten kundig voor deze sneller opwaarderen. Opmerking: U kunt een huis-perceel omzetten in een tuinieren perceel door sloop van het huis en tuin percelen er plaatsen. De meer patches, hoe meer geld en krijg je XP.

Kinderstoel Glitch (gemakkelijk Simoleons)
Met 0 SP in uw bezit, openen de winkel die verkoopt artikelen voor kinderen. Toegang tot de sectie van de zuigelingen. De witte hoge stoel kiezen en kopen. Hoewel u geen geld hebt, kun je de aankoop. Blijven kopen van het zo vaak als u wilt, vervolgens de stoel voor makkelijke winst te verkopen.

Het einde van uw installatie in een handomdraai
Krijg elke een van je sims planten groene bonen uit spel en double krijgt Tik op de iphone of ipod vierkante houden de sims freeplay app en verwijderen. ‘Niet het spel’ Ga naar instellingen, algemeen, datum en tijd en verandering de datum 1 juli 1985 weer uit, ga naar instellingen, algemeen, tijd en datum dan de kraan op de set automatisch dan ga terug naar de sims freeplay en ga naar de stad Ga terug naar het spel. Ga terug naar het huis dat ze werden planten in en ze moeten allemaal worden gedaan van de planten.

Hoe u kunt verplaatsen in Sims van goedkoper
Na zijn verhuizing in 4 Sims, kost het 5.000 een ander om in te bewegen. In plaats van besteding 5.000, kunt u twee sims (ik gebruikte mannetje/vrouwtje paren, ik weet niet of u kunt een romantische relatie tussen hetzelfde geslacht) om te gaan met elkaar. Je hebt om de status van hun relatie met partner, dan kunt u hen. Zodra u dit doet, ga naar het huis van de andere SIM-kaart en verkopen van alle hun kamers. (U zal hebben om onder “bouwnijverheid” te verkopen van de kamer te gaan). Het zal vragen als u wilt verkopen en voeg alle items toe aan uw voorraad. Als u niet toevoegen van de items die u wilt inventariseren wilt, vervolgens annuleren en objecten verkopen, dan kunt u de verkopen van de kamer. Nadat u dit hebt gedaan, slopen het huis. Dan kunt u een nieuwe SIM-kaart naar een huis voor goedkoper.

Maken van Sims overgeven
Schud je bent apparaat krachtig totdat je Sims wiebelende. Schud meer aan overgeven. Als Sims zitten ze zal niet overgeven, maar degenen die zijn opstaan niets doen zal kotsen allemaal op hetzelfde moment. Hier kun je een foto van het gebruik van het pictogram van de witte camera meestal te vinden is in de rechter bovenhoek van het scherm.

Geld planten
Geld planten worden ontgrendeld wanneer u voltooit de “geld groeit aan bomen” Quest. Tik op het sim om punten te krijgen dan de kaartsleuf ding ijslollie opwaarts rol het dan krijg je 150,250 of zelfs 5000 of een groter totaal u misschien wel gelukkig.

Geld besparing
Eerst Ga naar stad bevolking, dan stijgen de bevolking. Sims plant iets na dat de datum of het jaar wijzigen ga terug naar de Sims hebben en je uw geld hebt.

Tijd Cheat
Een van de meest vervelende dingen voor mij was de tijdsfactor–u moest wachten voor alles. Echter, ontdekte ik tijd is apparaat-kant, hoewel de rest van het spel server-kant is. Dus als vier uur klaar bent met het bouwen van een huis duurt, bijvoorbeeld gewoon uitschakelen het auto netwerk tijd op uw apparaat en vooraf de tijd vier uur. Heropen het spel, en wala! Het gebouw is afgewerkt. Nadat je klaar bent spelen, zelfs als je maanden in de toekomst gewoon weer netwerk tijd op, en je bent klaar. De gameplay niet terugkeren, zodat alle uw vooruitgang met behulp van de tijd exploot wordt gehouden! Hoop dat die dit helpt!

Werk
Als je sims gaan werken, maar op dat specifieke moment u bezig hier bent is een truc. Selecteer datum en tijd en verander de tijd één minuut vóór de tijd van je sims gaan werken. Snel teruggaan aan de sims en zou er een melding dat een van je sims moet gaan werken. Druk op de werkmap op de simtracker en je sim zal kunnen gaan werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *